Op zoek naar een zeefdrukkerij? Wij bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen

Onze zeefdrukkerij biedt u ongekende mogelijkheden. U kunt door middel van zeefdruk vrijwel alles laten bedrukken, van kartonnen verpakkingen tot metalen voorwerpen. Het is een doordruktechniek die voor veel doeleinden kan worden gebruikt. Van oorsprong komt het uit Japan, maar is begin vorige eeuw overgewaaid naar Europa. Het grote voordeel van zeefdruk is dat het goed gebruikt kan worden op donkere beelddragers. Dit in tegenstelling tot vlakdruk, hoogdruk en diepdruk, waarbij altijd transparante inkten gebruikt worden. Hebt u interesse? Leest u dan eens verder.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Verpakking laten bedrukken met bedrijfsnaam of bedrijfslogo?

Onze zeefdrukkerij beschikt over een uitgebreid en modern machinepark. Hier vindt het productieproces plaats, maar het proces van drukken begint natuurlijk eerst met een doordacht ontwerp. Een uitdagend ontwerp kan de aandacht trekken, kwaliteit verwoorden, onderscheiden en verleiden tot lezen of kopen. Het ontwerp kunnen wij bedrukken op hout, metaal, plastic of halffabricaten. Denkt u maar eens aan ronde plastic emmers, houten relatiegeschenken of verpakkingen van halffabricaat. Wilt u uw producten laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Omdat wij landelijk werken kunnen wij altijd uw drukpartner zijn

Als specialist in zeefdruk verzorgen wij voor u het gehele traject: van ontwerp tot realisatie. In onze zeefdrukkerij maken wij een onderscheid tussen zeefdruk op ronde producten en zeefdruk op vlakke producten. Voor ronde vormen kiezen wij de rondzeefdruk, want hierbij kan een grotere opdruk verwezenlijkt worden. Gemakshalve nemen we als voorbeeld een bidon of bouwemmer. Hierbij wordt meestal gekozen voor een wat grotere opdruk, zodat het product met bedrijfslogo of bedrijfsnaam goed te zien is. Voor vlakzeefdruk kiezen we, als de ondergrond vlak is, de drukbeelden groot en de dekking belangrijk is. Ideaal voor onder meer verpakkingsmaterialen of relatiegeschenken

Zeefdrukkerij met een bijzonder team

In onze zeefdrukkerij bedrukken wij nu al meer dan 25 jaar de meest uiteenlopende producten voor opdrachtgevers in tal van branches. Verpakkingsindustrie, spuitgieterijen en metaalbewerkers kunnen uitstekend bij ons terecht. We bedenken, bedrukken, controleren, verpakken en verzenden en dat allemaal onder één dak. Dit doen wij met een bijzonder team. Een fijn team dat gemotiveerd en gepassioneerd is. Hier triomfeert meedenken, praktische instelling en talent.

Wij bieden prijzen die ongetwijfeld bij u passen. Voor iedere opdracht geven wij een aantrekkelijke, concurrerende prijs, ongeacht de ordergrootte. Kiezen voor zeefdruk op uw producten is een logische keuze, want deze druktechniek verzekert u van de beste kwaliteit. Wilt u een rondleiding door onze zeefdrukkerij, dan bent u van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag zien wat wij doen. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, dan reserveren wij tijd voor u. Wilt u liever direct een offerte? Eén e-mail of telefoontje is al voldoende. Service staat bij ons hoog in het vaandel, want uw wens is onze leidraad. Neemt u maar eens contact met ons op.

Klanten uit geheel Nederland

Vanwege onze goed kwaliteit in zeefdruk en uitstekende service hebben we inmiddels een grote klantenkring opgebouwd door geheel Nederland. Zowel in het noorden van het land in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en hier scharen we ook Flevoland onder, alsmede in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In het oosten richten we ons op klanten uit Overijssel en Gelderland en uiteraard hebben we ook een mooie klantenkring opgebouwd in het zuiden van het land in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.