Verpakkingsmaterialen laten bedrukken tegen scherpe prijzen

Verpakkingsmaterialen kunt u bij ons laten bedrukken tegen een zachte prijs. Dozen, tassen, geschenkverpakkingen en nog veel meer. Een verpakking wordt steeds belangrijker, want het is dé manier om uw bedrijf op een herkenbare, originele manier te presenteren. Het wordt gezien als een waardevol marketinginstrument en al decennia lang wordt hierover gediscussieerd. Door de jaren heen werd er geëxperimenteerd met allerlei technieken. Het resultaat hiervan vindt u in onze zeefdrukkerij. U kunt bij ons terecht voor onder meer zeefdruk, tampondruk, digitale druk en sublimatie. Wilt u uw verpakking(en) door ons laten bedrukken? In overleg met u wordt er voor een druktechniek gekozen. De juiste techniek zorgt voor een mooi eindresultaat.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Verpakkingsmaterialen laten drukken draagt bij aan de merkbeleving

Verpakkingsmaterialen laten bedrukken kunnen tegenwoordig sterk bijdragen aan de merkbeleving en daarmee aan de promotie van het product. Naast verpakkingen zoals flessen en blikken kan er ook van een doos iets bijzonders gemaakt worden. Wilt u een geschenkdoos met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam in mooie kleuren? Het is zeker mogelijk. Herkenbaarheid verhoogt de kans op nieuwe klanten. Een belangrijk onderwerp om eens goed over na te denken. Hebt u een idee of eigen ontwerp? Wij helpen u graag bij de uitvoering hiervan en doen dit tegen scherpe prijzen.

De bedrukkingen op verpakkingen vinden plaats in ons eigen machinepark. Het hele proces vindt plaats onder één dak, zodat er sprake is van korte communicatielijnen. Dit betekent dat u direct contact heeft met professionele medewerkers die een grandioos eindproduct leveren. Een goede communicatie voorkomt misverstanden. In ons vak is dit erg belangrijk, want een verkeerd bedrukte verpakking is een ramp! Voor u én voor ons. Uiteraard is dit wel op te lossen, maar voorkomen is beter dan genezen.

Bedrukte verpakkingen van topkwaliteit

Wat ons bedrijf zo bijzonder maakt, zijn onze medewerkers. Het zijn uiterst getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. In ons bedrijf komen hun talenten naar voren waar niet alleen wij profijt van hebben, maar ook onze opdrachtgevers. Aan iedere opdracht wordt veel zorg besteed met oog voor detail. Dit betekent dat wij u bedrukte verpakkingen kunnen leveren van topkwaliteit. Na een bestaan van ruim 25 jaar hebben wij inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Bent u onze volgende opdrachtgever?

Vanaf het moment dat u ons benadert voor een offerteaanvraag tot de levering van bedrukte verpakkingsmaterialen houden wij u steeds op de hoogte van de stand van zaken. Voor het productieproces is het mogelijk om een proef van de bedrukte verpakking aan u voor te leggen. Bent u niet 100% tevreden, dan kunnen wij nog een wijziging aanbrengen. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wat u ook wilt, wij regelen het vlot en professioneel! Neemt u maar eens contact met ons op of kom langs. Onze openingstijden vindt u onder het menu ‘contact’. Graag tot dan.