Plastic laten bedrukken? Wij doen dit professioneel en tegen een lage prijs

Plastic laten bedrukken met bedrijfslogo of bedrijfsnaam verhoogt de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Een goed logo laat u slechts één keer ontwerpen en gaat decennia lang mee. Het staat op zichzelf en is authentiek. Uw bedrukte verpakkingen of producten zullen dan ook na verloop van tijd herkenbaar zijn, zeker als u een veelzijdig logo heeft laten ontwerpen met prachtige kleuren. Ongeacht de grootte, kleur of plaats moet het logo telkens hetzelfde effect overbrengen en mag het niet aan kwaliteit verliezen. Daarom is een goede kwaliteit bedrukking zo belangrijk. U bent dan bij ons aan het juiste adres, want het bedrukken van plastic doen wij professioneel en tegen lage prijzen.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Bedrukken van plastic verpakkingen met uw logo?

Het bedrukken van plastic kunnen wij onder andere doen door middel van zeefdruk. Door de jaren heen heeft de zeefdruktechniek een flinke groei meegemaakt. Onze zeefdrukkerij is dan ook uitgerust met de modernste machines. Tevens is het kleurenaanbod steeds groter geworden. Tegenwoordig is er een ruim aanbod met speciale drukinkten. Dit stelt ons in staat plastic te bedrukken in ieder gewenste kleur. Hebt u een logo met verschillende kleuren, dan is dit geen enkel probleem. Natuurlijk zijn er voor alle bewerkingen andere kosten, maar het ligt ook aan het aantal plastic producten welke bewerking voor u het meest interessant zou zijn. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Zeefdruk is geschikt voor het bedrukken van allerhande plastic producten zoals verpakkingen. Het is in principe een vorm van sjabloneren, een eeuwenoude techniek. Het proces begint met een goed doordacht ontwerp. Een bedrijfsnaam kan bijvoorbeeld in een bepaald lettertype worden gedrukt. Daarnaast is de kleur en plek belangrijk, want het mag gezien worden! Veelal is het een vorm van marketing gericht op een groot bereik.

Plastic give aways laten bedrukken

Uw logo promoten zoals u dit doet op uw website of op uw visitekaartje, kunt u ook doen op andere producten. Bijvoorbeeld op relatiegeschenken of plastic give aways. Bedrukt met uw bedrijfslogo zult u niet snel vergeten worden! Handig om uit te delen op een beurs of congres! Het is de plek waar zakenmensen elkaar ontmoeten. Een goede herkenbaarheid verhoogt de kans op meer potentiële klanten en een aardig presentje geven wordt zeker op prijs gesteld! Hoe hoger de attentiewaarde, des te beter zal uw bedrijf of reclameboodschap onder de aandacht komen.

Ons bedrijf verzorgt zowel kleine als grote opdrachten en we zijn dé specialist op het gebied van het bedrukken van kleine plastic artikelen. Kwaliteit, vlotte levertijd en service zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Twijfelt u over een product of verpakking geschikt is om te laten bedrukken? Leg het aan ons voor. Samen vinden wij altijd een oplossing. Neemt u maar eens contact met ons op of breng een bezoek aan ons bedrijf. Wij geven u graag een rondleiding, zodat u alle mogelijkheden kunt zien. Onder het menu ‘contact’ treft u onze bedrijfsgegevens aan. Graag tot ziens.