Onze industriële drukkerij biedt scherpe prijzen

Zoekt u een ervaren industriële drukker? Dan kunnen wij u zeker behulpzaam zijn. In onze drukkerij bedrukken wij al het denkbare op onder andere karton, plastic, metaal en hout tegen een scherpe prijs. Displays, verpakkingen en onderdelen zijn zomaar wat voorbeelden. Leg uw opdracht maar eens aan ons voor, want u kunt producten laten bedrukken tegen concurrerende prijzen. Wij werken landelijk. Leest u maar eens verder.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Producten laten bedrukken met bedrijfslogo of bedrijfsnaam?

In onze industriële drukkerij kunnen wij producten bedrukken met bedrijfslogo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld een merknaam. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij voor een druktechniek: zeefdruk, tampondruk, digitale druk of sublimatie. Met de beschikking over een geavanceerd machinepark en moderne prepress afdeling kunnen wij ieder opdracht tot tevredenheid voltooien. Op de prepress afdeling worden alle werkzaamheden uitgevoerd om het product ‘productieklaar’ te maken. Een team van ervaren mensen zorgt onder begeleiding van een industriële drukker voor een mooi bedrukt product. Buiten het drukken, zijn wij ook graag uw partner voort het assembleren en verpakken van uw producten. Op deze manier zijn wij een one stop shop voor al uw industriële drukwerk. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons team bestaat uit mensen die moeilijk via de ‘normale’ weg aan het werk kunnen komen. Omdat wij deze mensen de gelegenheid geven om in onze industriële drukkerij hun talenten te laten zien, hebben wij altijd te maken met zeer gemotiveerde mensen. Dit ziet u aan het eindproduct, want met veel zorg en aandacht worden de mooiste bedrukkingen gerealiseerd. Hier zijn wij trots op. Kijkt u maar eens naar onze portfolio.

Bedrukken van producten voor de verpakkingsindustrie

Bij het bedrukken van producten voor bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie of spuitgietbedrijven is vormgeving en opmaak essentieel. Een goed doordacht ontwerp heeft het meeste succes. Voordat wij gaan bedrukken worden de bestanden eerst uitgebreid gecontroleerd en na uw goedkeuring laten wij de ‘persen’ draaien! Wanneer u kiest voor digitale druk op uw verpakking, laten wij onze uit de kluiten gewassen digitale flatbed printer het werk doen.

Sinds 2014 bieden wij ook sublimatie aan als techniek. Dit betekent dat wij ook moeilijk te bedrukken producten full color kunnen drukken. De techniek staat niet stil en u ziet wij ook niet! Meegaan met de tijd betekent dat wij onze opdrachtgevers steeds nieuwe mogelijkheden kunnen aanbieden. Daarbij houdt ons team van uitdagingen!

Industriële drukker voor uw verpakkingen

Veel te hoge prijzen, en opdrachtgevers die geen kant op kunnen komen bij ons niet voor. Wij weten immers hoe belangrijk een goede bedrukking kan zijn. Zeker in de verpakkingsindustrie zijn bedrukte materialen erg belangrijk. Onze industriële drukker heeft voor iedere opdracht een betaalbare oplossing. Ook voor ú! Professioneel én vlot.

Wilt u eens kennismaken met de mensen die werken in onze industriële drukkerij? Dan bent u van harte welkom. Wij geven u graag een rondleiding en laten u een deel van het productieproces zien. Wilt u direct een offerte voor een prijsvergelijking? Dit is zeker mogelijk. Neemt u maar eens contact met ons op. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Wij staan u graag te woord.