Metaal laten bedrukken tegen scherpe prijzen

Metaal laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kan op ieder gewenst moment. Professioneel, vlot en tegen lage kosten kunnen wij zowel grote als kleine opdrachten verwerken. Onze zeefdrukkerij heeft alles in huis om de meest uiteenlopende voorwerpen te drukken. Wij noemen als voorbeeld het bedrukken van displays, bedieningspanelen, (reclame)borden en nog veel meer. Zeefdruk is immers dé techniek om metaal te laten bedrukken. U krijgt gegarandeerd een mooi eindresultaat, want wij bieden ijzersterke oplossingen!

Bel: 085 2737361Contactformulier

Laten bedrukken van metaal met uw logo?

Het laten bedrukken van metaal door middel van zeefdruk zorgt voor topkwaliteit tegen een lage prijs. Van oorsprong komt deze techniek uit Japan, maar wordt in Europa al jarenlang gebruikt om bedrukkingen uit te realiseren op onder andere metaal, hout, glas en plastic. Het is een druktechniek die een grote mate van vrijheid biedt, want er zijn eindeloze mogelijkheden. Ook grote objecten of juist hele kleine objecten van metaal kunnen wij hiermee perfect bedrukken bijvoorbeeld met uw logo, afbeelding of tekst.

Zeefdruk is een doordruktechniek die gebruikt wordt voor onder andere industriële en grafische doeleinden. Het principe is eenvoudig, de kosten zijn laag en daarom is het een populaire drukmethode. Het belangrijkste gereedschap daarbij is, uiteraard, een zeef. Op deze zeef wordt een lichtgevoelige laag aangebracht, die door middel van belichting zó wordt afgebroken dat deze inkt door laat op de juiste plekken, en de inkt van het materiaal af houdt waar het niet nodig is. Eventueel kunt u het hele proces van dicht bij bekijken in onze zeefdrukkerij.

Concurrerende prijzen

Overweegt u om metaal te laten bedrukken? Dan vindt u in ons een betrouwbare partner. Met een fijn team en een modern machinepark kunnen wij iedere opdracht perfect uitvoeren. Hoe dik het metaal ook is en welke vorm het ook heeft, het is vrijwel altijd goed te bedrukken. Ook het werken met fijne ontwerpen en kleine details is geen probleem. De fijnheid in zeefdruk is werkelijk onbeperkt en bijna iedere kleur is haalbaar! Wilt u uw bedrijfsnaam en logo overal en altijd laten zien? Vraagt u dan eens een vrijblijvende offerte aan. Onze concurrerende prijzen zullen u zeker bevallen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in dit vak begrijpen wij als geen ander begrijpen dat een bedrukking professioneel en perfect moet zijn. Het is uiteindelijk een product of object waar uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op komt te staan. Metaal laten drukken bij ons is dan een verstandige keuze. U krijgt niet alleen een mooie bedrukking, maar ook nog eens een lage prijs.

Zoekt u een partner voor het bedrukken van metaal? Dan nodigen wij u graag uit om eens kennis met ons te maken. Onder het menu ‘contact’ vindt u onze openingstijden. Belt u even van tevoren voor het maken van een afspraak, want dan geven wij u graag een rondleiding. Uiteraard kunnen wij u referenties geven. Verder op onze website treft u er al een aantal aan. Deze opdrachtgevers hebben wij blij mogen maken met een mooi bedrukt product. Bent u de volgende?