Professionele tampondrukkerij gezocht? Wij staan voor u klaar

Onze tampondrukkerij is zeer ervaren in het bedrukken van drukwerk. Het is een goed sociaal ondernemend bedrijf met mensen die garant staan voor topkwaliteit. Wij kunnen bijvoorbeeld diensten verlenen aan onder andere spuitgietbedrijven, displaymakers en de verpakkingsindustrie. Zowel voor kleine als grote opdrachten, kunt u bij ons terecht. Wij bedrukken producten tegen scherpe prijzen. Een groot voordeel is dat wij landelijk werken. Waar u ook bent gevestigd, wij staan altijd voor u klaar. Komt u maar eens langs of neem vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Ervaren tampondrukker

Wij hebben ons als tampondrukker 25 jaar geleden gevestigd in de plaats Gorinchem. Centraal gelegen bestrijkt onze tampondrukkerij een breed werkgebied. Alhoewel tampondruk geen nieuwe techniek is, wordt er nog veel gebruikt van gemaakt. Het is een indirecte vorm van drukken. Dit wil zeggen dat er in een vlakke drukplaat eerst verdiepingen (inkepingen) worden gemaakt die vervolgens gevuld worden met inkt. Doordat er gebruik gemaakt wordt van siliconen kunnen wij er vrijwel ieder product mee bedrukken. Slechts onder zeer speciale omstandigheden of bij toepassing van zeer extreme vormen of materialen is het niet mogelijk gebruik te maken van tampondruk. Dan zijn er wellicht andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

In het hart van onze tampondrukkerij ligt ons moderne machinepark. Daar vindt het échte werk plaats. Daar bedrukken wij producten van karton, plastic, metaal en hout! Van ontwerp tot eindproduct kunt u bij ons terecht. Verder op treft u enkele referenties aan met voorbeelden van producten die wij in het verleden hebben mogen bedrukken. Kijkt u maar eens, want zo krijgt u een beter beeld van wat wij voor ú kunnen betekenen. Met veel passie voor het vak zorgen wij voor een fantastisch eindproduct.

Tampondrukkerij voor de verpakkingsindustrie

Zoekt u een ervaren tampondrukkerij? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Van relatiegeschenken tot verpakkingen. Een product wordt vaak pas echt bijzonder als het mooi bedrukt is. Dit kan zijn met bedrijfslogo, bedrijfsnaam, merk, afbeelding of uitsluitend tekst. Hebt u een ontwerp, maar bent u niet helemaal tevreden? Wellicht kunnen onze originele ideeën bijdragen aan een mooi eindproduct. Naast onze totaaloplossingen bieden wij namelijk een uitstekende service. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf graag geholpen zouden worden. Niet voor niets zijn wij een goed sociaal ondernemend bedrijf.

In onze tampondrukkerij werken getalenteerde mensen. Het zijn uiterst gemotiveerde mensen die door bepaalde omstandigheden moeilijk aan het werk komen. Dit maakt ons bedrijf zo bijzonder. Een ieder heeft zijn of haar eigen taak en onder begeleiding van een ervaren tampondrukker komen zo de mooiste producten tot stand. Een combinatie van bijzondere factoren heeft tot ons succes geleid. Wij nodigen u van harte uit om eens kennis met ons te maken, want wij zijn graag uw partner voor de lange termijn. Onze openingstijden kunt u vinden onder het menu ‘contact’. Hebt u specifieke wensen, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

Klanten uit geheel Nederland

Vanwege onze goed kwaliteit in tampondruk en uitstekende service hebben we inmiddels een grote klantenkring opgebouwd door geheel Nederland. Zowel in het noorden van het land in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en hier scharen we ook Flevoland onder, alsmede in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In het oosten richten we ons op klanten uit Overijssel en Gelderland en uiteraard hebben we ook een mooie klantenkring opgebouwd in het zuiden van het land in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.