Zeefdrukker voor plastic, hout, metaal en halffabricaten

Zeefdrukken op hout, metaal, plastic of een ander halffabricaat zorgt voor een mooi en kleurrijk resultaat. Onze zeefdrukker heeft jarenlang ervaring in dit vak, van plastic verpakkingen tot relatiegeschenken en van houten tot metalen displays. Wij werken voor diverse branches. Iedere opdracht vinden wij steeds weer een nieuwe uitdaging, die wij graag tot in de puntjes verzorgen. Zoekt u een ervaren zeefdrukker, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Leest u maar eens verder.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Uw specialist op het gebied van zeefdrukken

Door goed overleg en vakkundig advies leveren wij een compleet bedrukt product geheel afgestemd op uw wensen. Dankzij onze machines en expertise zijn de mogelijkheden met kleuren, formaten en materialen, zoals hout, metaal, plastic en andere halffabricaten vrijwel eindeloos. Van één kleur tot full colour, uitgeleverd in klein of groot formaat en diverse diktes. Als specialist denken wij graag met u mee. Wij leveren maatwerk op het gebied van onder meer verpakkingsmaterialen, relatiegeschenken en displays.

Een metalen display is een stevige en robuuste marketingtool, die wij vrij eenvoudig kunnen zeefdrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Hebt u een combinatie van materialen, zoals hout met kunststof, ook dan hebben wij legio mogelijkheden. Displays zien we veel op grote evenementen en beurzen. In plaats van een stand te laten bouwen, iets wat veel tijd vergt, wordt er gebruik gemaakt van displays als modulaire elementen. Het grote voordeel is dat u kunt variëren. Zo kunt u op iedere beurs weer kiezen voor een andere indeling. Wij bedrukken iedere display naar wens.

Ervaren zeefdrukker met gevoel voor compositie

Zeefdrukken is een druktechniek die al jarenlang wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Onze ervaren zeefdrukker heeft veel gevoel voor kleur en compositie. Hierdoor kunt u bepaalde elementen extra laten opvallen. Hebt u een idee en wilt u dit verder laten uitwerken? Dan zijn wij u graag behulpzaam. Wij gaan net een stapje verder waar anderen stoppen, omdat wij met veel passie ons vak beoefenen.

Het mooie van zeefdrukken is dat de mogelijkheden zo veelzijdig zijn en dit in iedere kleur die u wenst. Het is een ideale techniek om afbeeldingen of tekst op diverse materialen te drukken. Eén van de bijzonderheden van het zeefdrukken is dat ook de ‘kleur’ wit gedrukt kan worden. Daarbij zijn wij niet afhankelijk van de ondergrondkleur van het te bedrukken object. Een verpakking, relatiegeschenk of display? Alles is mogelijk tegen een scherpe prijs.

Wij bieden prijzen die ongetwijfeld bij u passen, ongeacht de grootte van uw opdracht. Kiezen voor zeefdrukken is een verstandige keuze, want deze druktechniek verzekert u van de beste kwaliteit. Een haarscherp beeld en heldere kleuren. Iedere dag weer wordt door ons team van gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers een grote diversiteit aan producten bedrukt. Maakt u maar eens een afspraak. Wilt u een rondleiding door onze zeefdrukkerij, ook dan bent u van harte welkom. Onder het genot van een kop koffie laten wij u graag zien wat wij doen. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte? Bel of mail ons dan. Wij staan u graag te woord.