Relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo?

Relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan een behoorlijke impact hebben. Het roept een positieve emotie op, want door het bedrukken van een relatiegeschenk laat u zien dat u er aandacht aan heeft besteed. Dit zegt meer dan woorden, een goede basis voor het bouwen en versterken van klantenrelaties. U stelt hiermee niet alleen uzelf, maar de hele organisatie in een positief daglicht. De kans is groot dat uw klant na het ontvangen van een relatiegeschenk langer aan u verbonden blijft en dat er ook een sociale band tussen de klant en u ontstaat. Een goede reden om een cadeau te geven. Voor het (digitaal) bedrukken van relatiegeschenken zijn wij graag uw drukpartner: vlot, professioneel én tegen lage kosten. Neemt u maar eens contact met ons op.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Bedrukt relatiegeschenk is een leuke binnenkomer!

Met een bedrukt relatiegeschenk geeft u een blijvende herinnering, maar het kan ook een leuke binnenkomer zijn. Vaak worden sleutelhangers, pennen of een fles wijn gebruikt om als relatiegeschenk te geven, maar u kunt ook iets origineels weggeven. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u uw relatiegeschenken bij ons laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Met ruim 25 jaar ervaring in digitale print leveren wij mooie bedrukte producten, zoals kleine plastic artikelen, tegen een scherpe prijs.

Het bedrukken van relatiegeschenken doen wij met een team van fijne medewerkers. Het zijn mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, waarmee wij een bijdrage leveren aan het sociaal ondernemen in ons land. Ze zijn uiterst gemotiveerd en dat ziet u terug in het eindproduct. Met veel zorg en aandacht en toch professioneel maken wij de mooiste bedrukking. Kijkt u maar eens naar een aantal voorbeelden. U kunt deze vinden onder het menu ‘Referenties’. Van muziekinstrument tot bloeiende roos, is dit het bewijs van ons kunnen. Soms spreekt beeld meer dan 1000 woorden.

Relatiegeschenken laten bedrukken tegen een scherpe prijs

Relatiegeschenken laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam is niet iets nieuws. Het bestaat al een hele tijd, maar toch zijn er steeds veranderingen. Er is meer mogelijk door de diverse technieken zoals zeefdruk, tampondruk, digitale druk en sublimatie. Het sublimeren is een vrij nieuw proces waarbij gebruikt wordt gemaakt hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met een gecoat oppervlak. Het kan alleen gebeuren wanneer er een duidelijke verandering is van temperatuur. Door middel van het gebruik van deze bijzondere werkwijze kunnen afbeeldingen worden ingebed in allerlei materialen. Geen ingewikkelde techniek, maar het werkt wel nauwkeurig. Dit proces kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Afhankelijk van uw opdracht, kiezen wij in overleg met u voor een druktechniek. Hierbij speelt niet alleen de kwaliteit een belangrijke rol, maar ook de prijs. De prijs hangt af van een aantal factoren, onder andere de grootte, techniek en levertijd. Vraagt u maar eens om een vrijblijvende offerte, want onze scherpe prijzen zullen u verrassen. Ook voor complexe opdrachten kunt u goed bij ons terecht. Juist het werken voor verschillende branches is erg leuk. Hebben wij uw interesse gewekt? Maakt u dan eens een afspraak met ons. U bent van harte welkom.