Hout laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam?

Hout laten bedrukken met een bedrijfslogo of tekst doen wij tegen een scherpe prijs. Het bedrukken van hout is vakwerk. Wij doen dit professioneel en vlot. Er zijn een aantal factoren die een belangrijke rol spelen zoals het kiezen voor de juiste techniek, instellingen en een goede inkt. In de praktijk zien wij dat er steeds vaker wordt gekozen voor hout vanuit milieuvriendelijk oogpunt onder meer voor relatiegeschenken en verpakkingen. Zulke producten zijn recyclebaar. Ze kunnen bovendien aan het einde van de levensduur worden ingezet als biomassa voor het opwekken van (groene)energie. Overweegt u om producten van hout te laten bedrukken? Neemt u dan eens contact met ons op voor een offerte. Wij bieden concurrerende prijzen tegen een mooie kwaliteit.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Hout laten bedrukken geeft een creatief karakter

Houten verpakkingen laten bedrukken met uw bedrijfslogo kan uw merkbekendheid vergroten. U kunt hiermee bepaalde onderscheidende kerneigenschappen van uw bedrijf of product uitdragen. Door het bedrukken van hout legt u de nadruk op een creatief karakter, maar het kan ook zijn dat u ‘slechts’ de aandacht wilt trekken voor een product of nieuwe dienst. Hout geeft nu eenmaal een warme sfeer waar geen ander materiaal tegen op kan. Het bedrukken van hout doen wij door middel van verschillende druktechnieken onder meer door tampondruk.

Tampondruk stelt ons in staat om houten producten zoals relatiegeschenken of verpakkingen te bedrukken. Het is een populaire druktechniek. Het gaat als volgt: in een vlakke plaat (cliche) worden verdiepingen gemaakt. Deze verdiepingen worden gevuld met inkt, waardoor deze inkt wordt opgenomen door een gladde en elastische stempel van siliconenrubber. Daarna wordt het drukbeeld vanaf een cliche door een siliconen tampon overgedragen op uw product. Dit geeft een haarscherpe afdruk met een lange levensduur. Het is niet zo dat het beeld (of tekst) in korte tijd zal vervagen. Daarbij is er een ruime keuze in kleuren.

Hout laten drukken met bedrijfslogo vergroot de herkenbaarheid

Met een gerust hart kunt u bij ons hout laten drukken, want als geen andere weten wij dat houtgebruik niet schadelijk hoeft te zijn voor het voortbestaan van onze bossen, mits afkomstig uit duurzaam, en dus gecertificeerde, bossen. Het is milieuvriendelijk en vrijwel CO2-neutraal. Bomen kunnen binnen tientallen jaren een prachtige grondstof leveren, in tegenstelling tot andere materialen die juist veel langzamer worden gevormd. In feite is er geen ander materiaal dat met zo weinig energie wordt geproduceerd. Door het product te laten bedrukken is het herkenbaar. Veelal is het doel van een bedrijf om reclame te maken. Wilt u geen hout laten drukken met uw bedrijfslogo, dan kunt u ook een pakkende slogan bedenken. Wij denken graag met u mee van beginfase tot eindfase. Dit alles tegen lage kosten!

Dagelijks wordt door ons toegewijde team van gespecialiseerde medewerkers een grote diversiteit aan zowel industriële als promotionele producten bedrukt. Twijfelt u of iets mogelijk is, u kunt het zo gek niet bedenken of er is een oplossing voor. Neemt u maar eens contact met ons. Of maak een afspraak, wij geven u graag een rondleiding.