Digitale drukkerij gezocht? Wij zijn u graag van dienst

In onze digitale drukkerij is veel mogelijk. Snelheid in zakelijk drukwerk en scherpe prijzen zijn twee van onze belangrijkste troeven. Met zakelijk drukwerk bedoelen wij objecten of producten van hout, plastic, metaal of een halffabricaat die u wilt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, zodat u altijd goed herkenbaar bent. Denkt u maar eens aan verpakkingen, verpakkingsmaterialen of relatiegeschenken. Een goede herkenbaarheid verhoogt de kans op meer klanten, want deze vorm van reclame trekt altijd meer aandacht. Met een team van fijne en deskundige mensen leveren wij topkwaliteit. Zoekt u een ervaren digitale drukker, dan heeft u zojuist een betrouwbare partner gevonden.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Digitale drukkerij voor verpakkingsmaterialen of relatiegeschenken

In onze digitale drukkerij verzorgen wij kleine en grote opdrachten veelal voor bedrijven. Kiezen voor digitaal drukwerk zorgt ervoor dat u de kosten laag houdt. Het is zeer geschikt voor zakelijk drukwerk, dus drukwerk dat is voorzien van bijvoorbeeld bedrijfsgegevens op een verpakking of relatiegeschenk.

Digitaal drukken is sinds de jaren ’70 enorm toegenomen als alternatief voor traditioneel drukwerk zoals zeefdruk en tampondruk. Die keuze wordt veelal gemaakt als het gaat om kleine oplagen drukwerk van hout, plastic, metaal of halffabricaten. De vaste kosten zijn laag maar daartegen kunnen de variabele kosten weer hoger zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de meest aantrekkelijke financiële keuze. Een offerte is altijd vrijblijvend.

Uw digitale drukker die zorgt voor korte levertijden

U kunt het beste kiezen voor een digitale drukker als u kleine oplages, afwijkende formaten en korte levertijden wilt. In onze drukkerij vindt u een modern machinepark dat is uitgerust met machines geschikt voor traditioneel drukwerk en een uit de kluiten gewassen printer voor digitaal drukwerk die computergestuurde prints maakt van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onder hoge kwaliteit verstaan we scherpe kleuren die leiden tot een voortreffelijk fotografische beeldkwaliteit.

De printer waar wij mee werken is een zogenoemde digitale flatbed printer. Het levert ons (en u), met behulp van een vrij eenvoudig proces, hoogwaardige prints op harde en flexibele producten. Het proces gaat als volgt: via de computer sturen we de coördinaten door van het te bedrukken vlak naar de printer. Vervolgens wordt, net als bij een normale printer de inkt op het te bedrukken product gespoten. Daarna wordt door middel van UV licht de inkt direct gedroogd. Omdat dit proces zo vlot gaat, kunnen wij dus ook snelle levertijden garanderen. Met de digitale print kunnen we kleine plastic artikelen bedrukken met een zeer goede beeldkwaliteit.

Concurrerende prijzen

Vlotte levertijden en een concurrerende prijzen zijn onze troeven. Daarnaast leveren wij een uitstekende service én een mooi product. Buiten het drukken van producten, kunnen we deze ook assembleren en eventueel verpakken. Op deze manier zijn we een one stop shop voor al uw digitale drukwerk. Ons bedrijf bestaat alweer 25 jaar en inmiddels hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Bent u onze volgende opdrachtgever? Speciale wensen zijn altijd welkom, want voor ons is iedere opdracht een nieuwe uitdaging. Twijfelt u over de druktechniek? Vraag het ons. Wij vinden samen altijd wel een oplossing. Neemt u maar eens contact op of kom langs. Onder het menu ‘contact’ treft u onze bedrijfsgegevens aan. Wij staan u graag te woord.